Home   Referenties   Diensten   Aanbiedingen   Over ons   Contact

  
Bart Hesselink
Lutterstraat 75A
7581 BT Losser
053-2308300
06-24237333
info@barthesselink.nl
Diensten

CV installaties: Wij maken gebruik van de modernste technieken op het gebied van c.v. installaties. Wij vervangen en installeren uw c.v. installatie op zo'n efficient mogelijke en goed werkende manier. Naast de gewone c.v. installatie kan Bart Hesselink u ook voorzien van c.v. ketels, vloerverwarming en andere verwarmingssystemen.

Sanitair: Bart Hesselink Techniek is gespecialiseerd in het monteren en leveren van het sanitair in uw badkamer of andere ruimten. De in te richten ruimte zal ter plaatse worden bekeken en aan de hand daarvan zal u een geheel vrijblijvende offerte toegestuurd worden. Als u akkoord gaat met de offerte zal er definitief besproken worden wanneer de levering en de installatie plaatsvindt, om zo uw wensen in vervulling te laten gaan.

CV ketels: Wat velen niet weten is dat een verwarmingsketel, die ouder is dan tien jaar, vaak is uitgevoerd met verouderde technieken. Hierdoor loopt u het risico van een onnodig hoog energieverbruik.
Bovendien neemt de kans op mankementen toe, met hogere onderhoudskosten als gevolg. Wij leveren en installeren complete CV-installaties.

Graag geeft Bart Hesselink u een eerlijk en goed advies over de uiteenlopende mogelijkheden zoals het verschil in c.v.-ketel en combi-ketels. Uiteraard wordt een volledig advies gegeven over het benodigde vermogen van de installatie en beste plaatsing daarvan.
2008 - Bart Hesselink